Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Handelsupdate Aalberts is positief'

Gepubliceerd op 23 juni 2020 10:07 | Views: 2.119

AALBERTS NV 04 dec

37,29 +0,78 (+2,14%)

AMSTERDAM (AFN) - De handelsupdate van industrieel toeleverancier Aalberts stelt volgens ING tevreden. Daarbij wijst op bank onder meer op het orderboek dat eind mei vergelijkbaar was aan een jaar eerder en de versnelde integratie- en herstructureringsplannen van het bedrijf.

Aalberts meldde dat over de eerste vijf maanden de autonome omzet met 12 procent is gedaald door de coronacrisis, met een daling van de nettoschuld met 15 procent. Aalberts verwacht de eerste voordelen van de versnelde herstructurering in de tweede helft te zullen zien en volledig in 2021.

ING denkt dat er een mogelijkheid is dat zijn prognoses voor de marge opwaarts bijgesteld kunnen gaan worden als de economie weer gaat aantrekken later dit jaar. Het advies staat op buy, met een koersdoel van 27,50 euro. Het aandeel Aalberts noteerde dinsdag omstreeks 09.45 uur een plus van 7,9 procent op 30,30 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AALBERTS NV 89% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare