Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Sterke resultaten van Ordina'

Gepubliceerd op 23 april 2020 10:46 | Views: 5.152

Ordina 04 dec

2,94 +0,05 (+1,73%)

AMSTERDAM (AFN) - De resultaten van Ordina over het eerste kwartaal waren sterk. Die conclusie trekken kenners van ING. Met name het geschoonde bedrijfsresultaat (ebitda) bleek een positieve verrassing.

Volgens de analisten heeft Ordina de goede weg ingeslagen met zijn focus op niche-markten. Dat maakt het bedrijf winstgevender, wat terug te zien was in de resultaten over het afgelopen kwartaal. De winstmarge steeg naar 12,6 procent van 9,1 procent een jaar daarvoor.

De impact van de coronacrisis valt volgens de marktvorsers mee. ICT-diensten van de automatiseerder zijn essentieel voor veel bedrijven om deze crisis door te komen. Daarnaast staat Ordina op meerdere vlakken beter voor dan tijdens de kredietcrisis in 2009-2011, concludeert ING.

Het advies bij ING blijft staan op buy, met een koersdoel van 2,90 euro. Het aandeel Ordina noteerde donderdag omstreeks 10.40 uur 3,5 procent hoger op 1,54 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ordina 75% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare