Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Jaarcijfers Royal IHC vertraagd

Gepubliceerd op 23 april 2019 21:50 | Views: 2.291

Boskalis 17:13

19,43 -0,06 (-0,31%)

SBM Offshore 17:14

14,83 -0,08 (-0,50%)

KINDERDIJK (AFN) - De publicatie van de jaarcijfers van maritiem concern Royal IHC laat wat langer op zich wachten. Volgens het bedrijf heeft accountant KPMG meer tijd nodig, zo bevestigde een woordvoerster na berichtgeving door het Financieele Dagblad.

Boekjaar 2018 wordt andermaal afgesloten met rode cijfers. De mindere prestaties zouden voor de accountant reden zijn om extra onderzoek te doen. Onder meer de olieprijs zit het bedrijf dwars, evenals de problemen in de offshore-industrie. Volgens de zegsvrouw plukt IHC ook nog altijd de ,,wrange vruchten" van eerdere projecten met hoge druk en lage marges. Gelet op de lange looptijd van opdrachten is er altijd sprake van een lang na-ijleffect.

De pijplijn met opdrachten ziet er volgens IHC goed uit. Daarmee is er volgens de zegsvrouw volop reden de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 100% zegt kopen 1 stemmen
SBM Offshore 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

SBM Offshore

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare