Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Procter & Gamble positiever over groei

Gepubliceerd op 23 apr 2019 om 13:50 | Views: 1.200

Procter & Gamble Company 19:21

117,39 -0,14 (-0,12%)

CINCINNATI (AFN) - Verzorgings- en schoonmaakmiddelenproducent Procter & Gamble (P&G) is positiever gestemd over de autonome omzetgroei in het gehele gebroken boekjaar. P&G, bekend van Pampers, Ariel, Braun en Gillette, rekent nu op een omzetgroei op eigen kracht met een ,,solide'' 4 procent. Eerder stond die prognose nog op een bandbreedte van 2 tot 4 procent.

In het derde kwartaal van het gebroken boekjaar ging de omzet op eigen kracht met 5 procent omhoog, door hogere prijzen en gestegen verkoopvolumes. Inclusief het effect van nadelige wisselkoerseffecten was een omzetstijging van 1 procent tot 16,5 miljard dollar te zien in vergelijking met een jaar eerder. De nettowinst bedroeg ruim 2,7 miljard dollar, een toename van 9 procent.

Topman David Taylor sprak van een kwartaal met opnieuw sterke autonome groei voor het Amerikaanse bedrijf. Volgens hem verbetert P&G zijn resultaten ondanks uitdagende marktomstandigheden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Procter & Gamble Company

Gerelateerd

Procter & Gamble Company

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links