Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Basic-Fit op koers'

Gepubliceerd op 23 april 2018 10:11 | Views: 1.274

Basic-Fit 09:05

22,40 -0,45 (-1,97%)

AMSTERDAM (AFN) - Basic-Fit is goed op weg om aan de verwachtingen voor 2018 te voldoen. Dat stellen analisten van ING naar aanleiding van de cijfers van het eerste kwartaal van de sportschooluitbater. De omzet steeg met een vijfde, het aantal nieuwe leden ging nog iets harder omhoog.

De opbrengst per lid was wel iets lager dan vorig jaar. Dat kwam deels door de groei in Frankrijk waar meer btw betaald moet worden en deels door nieuwe boekhoudregels.

Het aantal nieuwe sportscholen dat Basic-Fit in de eerste drie maanden opende lag met twaalf aan de lage kant, maar dat heeft waarschijnlijk met de fasering te maken, merken de marktkenners op. Basic-Fit stelt namelijk nog altijd 45 nieuwe clubs te willen openen in de eerste zes maanden.

ING heeft een buy-advies voor Basic-Fit met een koersdoel van 28,50 euro. Aandelen Basic-Fit waren maandag rond 10.00 uur 1,2 procent minder waard op 24,90 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Basic-Fit 100% zegt verkopen 2 stemmen

Gerelateerd

Basic-Fit

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare