Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Sterke resultaten en vooruitblik Besi'

Gepubliceerd op 23 februari 2017 09:44 | Views: 3.401

BESI 09 jul

39,53 +0,27 (+0,69%)

AMSTERDAM (AFN) - Be Semiconductors (Besi) heeft met zijn resultaten over het vierde kwartaal en zijn vooruitzichten voor het eerste kwartaal de verwachtingen aanzienlijk overtroffen. Dat concludeert analist Nigel van Putten van ING.

De nieuwe orders tot nu toe in het eerste kwartaal zijn flink hoger dan die van de voorgaande periode. Volgens de toeleverancier aan de chipindustrie valt de omzet naar verwachting in het eerste kwartaal 15 tot 20 procent hoger uit dan in het vierde kwartaal. Besi toont volgens de marktkenner over de hele linie sterke cijfers.

Kepler Cheuvreux meldde dat de cijfers van Besi aanzienlijk beter waren dan verwacht en dat de vooruitzichten verrassend positief zijn.

Groei

Theodoor Gilissen wees onder meer op de forse dividendverhoging, met 45 procent tot 1,74 euro. Er wordt verdere groei voor Besi verwacht door Theodoor Gilissen

ING hanteert een koopadvies voor Besi met een koersdoel van 32 euro. Bij Kepler is dat een reduce-advies. Bij Gilissen is dat 'niet aanbevolen', vanwege de sterk gestegen koers van het aandeel.

Het aandeel stond omstreeks 11.55 uur bijna 11 procent hoger op 37,30 euro. Daarmee was Besi met afstand de sterkste stijger in de MidKap.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BESI 100% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

BE Semiconductor Industries

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare