Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Iets hoger koersdoel IMCD bij ING

Gepubliceerd op 22 nov 2019 om 10:08 | Views: 1.998

IMCD 17:35

79,75 +0,55 (+0,69%)

AMSTERDAM (AFN) - Het koersdoel voor het aandeel IMCD is door analisten van ING iets verhoogd, van 65 euro naar 67,80 euro. Het advies op het aandeel blijft hold, zo bleek vrijdag uit een rapport over de chemicaliëndistributeur.

De kenners wijzen er in hun verslag op dat de resultaten over het derde kwartaal teleurstellend waren, en benadrukken daarbij dat ze vooraf al een voorzichtig standpunt hadden ingenomen. Maar het vierde kwartaal zou beter kunnen worden. Verschillende indicatoren wijzen op een terugkeer naar groei. Wat betreft verwachtingen inzake het bedrijfsresultaat (ebita) hanteert ING momenteel een niveau voor het volledige boekjaar 2020-2021 dat 5 procent hoger ligt dan de gemiddelde consensus.

Wel zijn de risico's rondom het bedrijf wat toegenomen "nu het recessie-woord weer is teruggekeerd op de kernmarkten van IMCD, de Verenigde Staten en Europa", aldus ING. En het bedrijf is niet volledig "recessieproof", merken de kenners daarbij op.

Het aandeel IMCD stond vrijdag omstreeks 10.00 uur 1,7 procent hoger op 72,90 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IMCD 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

IMCD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links