Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Herstel blijft uit bij Texas Instruments

Gepubliceerd op 22 okt 2019 om 22:45 | Views: 1.702

ASMI 13 dec

103,40 +0,80 (+0,78%)

Texas Instruments 13 dec

126,64 +0,57 (+0,45%)

DALLAS (AFN/BLOOMBERG) - Texas Instruments heeft in het afgelopen kwartaal minder omzet en winst in de boeken gezet. Ook is het Amerikaanse chipbedrijf met zwakke vooruitzichten gekomen voor het lopende kwartaal. Daarmee wakkert Texas Instruments de zorgen in de markt aan dat het mogelijk langer duurt voor de wereldwijde vraag naar chips weer echt herstelt.

De omzet in het derde kwartaal zakte met 11 procent op jaarbasis tot bijna 3,8 miljard dollar. De nettowinst kwam 9 procent lager uit op 1,4 miljard dollar. Voor het vierde kwartaal rekent de onderneming uit Dallas op een omzet in een bandbreedte van 3,07 miljard tot 3,33 miljard dollar. De winst per aandeel ligt naar verwachting op 0,91 tot 1,09 dollar. In de zogeheten nabeurshandel in New York ging de beurskoers dinsdag stevig onderuit.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
ASMI 67% zegt kopen 3 stemmen
Texas Instruments 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

ASM International

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Texas Instruments

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links