Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Brunel zet zoeksite op met Emerce

Gepubliceerd op 22 oktober 2019 12:36 | Views: 2.048 | Onderwerpen: detachering

Brunel 29 mei

5,72 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Detacheerder Brunel richt een nieuwe website op waar bedrijven kunnen zoeken naar werknemers op interim-basis. Daarvoor bundelt het beursgenoteerde bedrijf de krachten met het digitale media- en marketingbedrijf Emerce.

Volgens de samenwerkende partijen is het voor bedrijven nog moeilijk digitaal de weg te vinden bij hun zoektocht naar tijdelijk personeel. Een nieuwe website, die Emerce Interim heet, moet daar verandering in brengen.

Achter de site gaat onder andere een database met professionals schuil. Daarnaast werkt het platform met algoritmes die moeten helpen bij het vinden van een geschikte detacheringskracht. Emerce Interim is onder andere bedoeld voor het inhuren van interim-personeel voor in marketing, media en technologie.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Brunel 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

detachering

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Brunel International

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare