Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Consumentenvertrouwen eurozone toont verbetering

Gepubliceerd op 22 september 2020 16:22 | Views: 1.513 | Onderwerpen: consumentenvertrouwen, Europa

BRUSSEL (AFN) - Het consumentenvertrouwen in de eurozone is in september verbeterd ten opzichte van een maand eerder. Dat meldde de Europese Commissie op basis van een voorlopige raming.

De graadmeter waarmee Brussel het vertrouwen meet, ging naar een stand van min 13,9 van min 14,7 een maand eerder. Ook in de gehele Europese Unie liet de index verbetering zien. De commissie zegt wel dat de graadmeter nog ruim onder het langjarig gemiddelde ligt.

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 beleggertje2020 22 september 2020 18:58
    De VIX gaat gruwelijk omhoog de komende tijd , dankzij al die corona-perikelen ! Het enigste aandeel wat ik tegenwoordig vertrouw = FLOWTRADERS ! Voor FLOWTRADERS is alles goed zolang er maar flink omhoog of omlaag gezwabbert wordt met de indexen ! Omlaag is zelfs nog veel beter ! Voor FLowtraders gaat de koers m.i alleen maar een kant op en dat is gruwelijk omhoog de komende tijd !
  2. forum rang 5 beleggertje2020 22 september 2020 20:00
    Het is allemaal een en al opnaaierij met dat consumentenvertrouwen ! Hele grote massa's mensen worden zwaar genaaid met die corona-crisis ! Dus maak de borst maar nat , die mensen worden uiteindelijk heel erg boos over hun stevige financiele achteruitgang ( ze kunnen steeds minder en minder zelf besteden)
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare