Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Boskalis gaat IJsseldijken versterken

Gepubliceerd op 22 juli 2020 16:30 | Views: 2.066

Boskalis 17:35

18,62 -0,32 (-1,69%)

HAL Trust 17:35

112,60 +1,40 (+1,26%)

PAPENDRECHT (AFN) - Baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis gaat komende jaren aan de slag met de dijkversterking van de IJsseldijk tussen Zwolle en Olst en de versterking van de IJsseldijken bij de Krimpenerwaard. Het gaat om twee grote projecten. Met de opdrachten is een bedrag gemoeid van circa 200 miljoen euro.

De klussen maken deel uit van het Hoogwaterbeschermingsprogramma waarin het Rijk en waterschappen samenwerken om Nederland te beschermen tegen overstromingen. Tussen Zwolle en Olst gaat Boskalis in opdracht van het waterschap Drents Overijsselse Delta de IJsseldijk over een afstand van bijna 30 kilometer versterken.

Het andere project gebeurt in opdracht van het hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard. Die IJsseldijk, gelegen aan de Hollandsche IJssel, wordt over een afstand van 10 kilometer versterkt. Hierbij werkt Boskalis samen met branchegenoot Van Hattum en Blankevoort, een dochter van VolkerWessels.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 62% zegt kopen 16 stemmen
HAL Trust 67% zegt verkopen 12 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare