Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Uitgaven KPN voor 5G-frequenties binnen de perken'

Gepubliceerd op 22 juli 2020 09:45 | Views: 2.347

KPN 18 sep

2,11 -0,03 (-1,54%)

AMSTERDAM (AFN) - Het bedrag dat KPN heeft betaald voor een aantal frequenties voor zijn Nederlandse 5G-netwerk valt binnen de verwachtingen van analisten van KBC Securities. Het telecomconcern gaf op de veiling door de Nederlandse overheid 416 miljoen euro uit, wat volgens de marktvorsers ongeveer de helft is van de jaarlijkse vrije kasstroom van KPN.

KBC wijst er verder op dat er over zo'n twee jaar een nieuwe frequentieveiling is. Voor KPN is het van groot belang om ook dan frequenties in de wacht te slepen om een werkend 5G-netwerk aan te kunnen bieden.

KBC hanteert een hold-advies en koersdoel van 2,90 euro voor KPN. Het aandeel noteerde woensdag omstreeks 09.25 uur 0,1 procent hoger op 2,47 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 75% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare