Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ING verlaagt advies Unibail

Gepubliceerd op 22 februari 2019 11:03 | Views: 4.073 | Onderwerpen: advies

ING 02 apr

4,81 +0,03 (+0,60%)

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 02 apr

49,72 +0,59 (+1,20%)

AMSTERDAM (AFN) - ING verlaagt zijn advies voor vastgoedinvesteerder Unibail-Rodamco-Westfield (URW) van buy naar hold. Analisten van de bank verwachten in de toekomst een lagere vergelijkbare groei van de huuropbrengsten, mede door zwakte in de detailhandel.

Huurtarieven voor winkelvastgoed van URW kunnen volgens de kenners niet harder blijven groeien dan de omzet van winkeliers. Daarnaast denken de marktvorsers dat het fusiebedrijf een te grote schuldenlast op zich heeft genomen voor de overname van Westfield vorig jaar. Daardoor stootte het bedrijf meer bezittingen af dan aanvankelijk het plan was. Mede hierdoor verwatert het aandeel URW, stellen de analisten. De voordelen die URW behaalt uit zijn grotere portfolio na de overname van Westfield, zijn volgens ING pas op de langere termijn voelbaar.

ING verlaagt ook het koersdoel van URW naar 148 euro. Het aandeel stond vrijdag omstreeks 10.55 uur 0,5 procent lager op 143,08 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ING 78% zegt verkopen 9 stemmen
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 73% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

advies

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ING Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Tjonge, spuit elf wordt ook eens wakker. Hoe groot is dat analisten team van ING eigenlijk? Bestaat dat uit twee personen ofzo? Zijn ze uberhaupt geschoold?
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare