Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Kendrion ligt op koers'

Gepubliceerd op 22 februari 2017 10:37 | Views: 3.762

Kendrion 03 jul

11,88 +0,22 (+1,89%)

AMSTERDAM (AFN) - Kendrion ligt op koers om de eigen doelstelling te halen waarbij het tegen eind 2018 een operationele winstmarge voorziet tot 10 procent. Dat meldde ING woensdag in een rapport over de producent van elektromagnetische componenten.

ING benadrukte dat het Kendrion is gelukt de marge afgelopen jaar op te voeren van 5,8 procent in 2015 naar 7 procent in 2016. Daarbij moet in ogenschouw worden genomen dat de omzet van Kendrion over het hele jaar stabiliseerde. De verbetering werd gerealiseerd in beide divisies van het bedrijf.

Het bedrijfsresultaat (ebita) in het vierde kwartaal van 6,9 miljoen euro dat Kendrion publiceerde kwam goeddeels overeen met de 7 miljoen euro die ING voorzag. De omzet van 108 miljoen euro was exact wat de marktvorsers hadden voorzien. Verder benadrukte ING dat de schuldpositie van Kendrion lager uitviel dan geraamd. Daartegenover zette het bedrijf een hoger dan verwacht bedrag opzij om de herstructurering te financieren.

ING handhaafde zijn koopadvies met een koersdoel van 30 euro. Het aandeel Kendrion noteerde omstreeks 10.20 uur 0,8 procent lager op 27,19 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Kendrion 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Kendrion

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare