Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Wolters Kluwer overtreft verwachtingen'

Gepubliceerd op 22 februari 2017 10:01 | Views: 1.529

Wolters Kluwer 07 jul

69,78 -0,32 (-0,46%)

AMSTERDAM (AFN) - Wolters Kluwer heeft met zijn jaarcijfers op alle fronten de verwachtingen overtroffen. Dat meldde ING in een reactie op de resultaten die de informatieleverancier woensdag naar buiten bracht.

ING wijst onder meer op de autonome groei van 3 procent. Die liet daarmee een verbetering zien van de 2 procent autonome groei in de eerste negen maanden. Ook de vrije kasstroom en winst per aandeel volgens ING is hoger dan verwacht.

Ook KBC Securities onderstreept de beter dan verwachte autonome groei. Het aandeleninkoopprogramma van 200 miljoen euro voor dit jaar was verwacht, aldus KBC. De outlook voor 2017 duidt op verdere verbetering, aldus de analisten van ING en KBC.

ING heeft een buy-advies en bij KBC staat die op accumulate. Het aandeel Wolters Kluwer noteerde woensdag omstreeks 09.45 uur 2,6 procent hoger op 37,79 euro in een licht hogere AEX.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wolters Kluwer 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Wolters Kluwer

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare