Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beleggingen HAL flink meer waard

Gepubliceerd op 22 januari 2020 18:12 | Views: 3.447

HAL Trust 01 jun

123,40 0,00 (0,00%)

ROTTERDAM (AFN) - Investeerder HAL heeft de waarde van zijn investeringen zien toenemen in het voorbije boekjaar. Dat kwam vooral doordat optiekconcern GrandVision en tankopslagbedrijf Vopak meer waard werden op de beurs. HAL heeft belangen in die bedrijven.

De zogeheten nettovermogenswaarde was volgens voorlopige cijfers per 31 december ruim 13,6 miljard euro. Dat is een stijging van circa 2,6 miljard euro ten opzichte van het einde van 2018. De gestegen beurskoers van GrandVision had een positief effect van 1,7 miljard euro en Vopak droeg 600 miljoen euro bij aan de nettovermogenswaarde.

HAL wil over 2019 een dividend uitkeren van 5,80 euro. De helft daarvan wordt in contanten uitbetaald, en de andere helft in aandelen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
HAL Trust 62% zegt kopen 13 stemmen

Gerelateerd

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare