Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Exit Waterland haalt druk weg bij Fagron'

Gepubliceerd op 21 okt 2019 om 09:24 | Views: 2.400

Fagron 17:35

17,67 -0,20 (-1,12%)

AMSTERDAM (AFN) - Dat investeerder Waterland zijn belang in Fagron zo goed als helemaal heeft verkocht, betekent goed nieuws voor het aandeel van de toeleverancier van apotheken. Volgens kenners van KBC Securities wordt door het vertrek van Waterland de "neerwaartse druk" snel minder.

Waterland heeft zijn belang in Fagron afgebouwd van 31,5 procent in juli tot 0,8 procent momenteel. Waterland kreeg samen met Baltisse de stukken Fagron in handen door middel van een noodkapitaalverhoging medio 2016. Onder meer NN Group (7,6 procent) en Norges Bank (3,14 procent) hebben hun belangen in Fagron uitgebreid.

KBC hanteert een koopadvies op Fagron met een koersdoel van 18 euro. De kenners wijzen op de goede prestaties in het voorbije kwartaal. In Latijns-Amerika vielen de resultaten wat tegen, maar vooral de vooruitzichten voor de Verenigde Staten bestempelden de kenners als sterk.

Het aandeel Fagron noteerde maandag kort na de openingsbel 0,1 procent lager op 16,85 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Fagron 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Fagron

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links