Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Nieuwe fabriek AMG belangrijke stap'

Gepubliceerd op 21 mei 2019 om 10:01 | Views: 6.438

AMG 17 jan

22,28 +0,18 (+0,81%)

AMSTERDAM (AFN) - De nieuwe fabriek die metalenspecialist AMG wil bouwen in Ohio is een belangrijke stap voor het bedrijf om zijn doelstelling te bereiken voor een verhoging van het bedrijfsresultaat naar minstens 350 miljoen dollar binnen drie jaar, van circa 150 miljoen dollar dit jaar. Dat schrijft ING.

De nieuwe fabriek komt nabij een bestaande verwerkingsfaciliteit in Cambridge, Ohio. Met het uitbreidingsproject wil AMG zijn recyclingscapaciteit voor gebruikte katalyse verdubbelen. Het project wordt gefinancierd met de opbrengst van een obligatieverkoop van maximaal 350 miljoen dollar door de Ohio Air Quality Development Authority. Dit geld zal dan geleend worden aan dochteronderdeel AMG Vanadium en AMG zal garant staan voor aflossing van de obligaties. AMG verwacht dat de leningen eind juni in de markt worden gezet.

ING stelt dat het gaat om het grootste investeringsproject ooit door AMG. De bank wacht nu de verdere ontwikkelingen rond het project af. Het advies voor AMG is buy, met een koersdoel van 37 euro. Het aandeel AMG noteerde dinsdag omstreeks 09.45 uur een plus van 1,8 procent op 23,56 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AMG 95% zegt kopen 19 stemmen

Gerelateerd

Advanced Metallurgical Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Himalaya !
0
Goed nieuws en dan kan AMG hierbij er bovenop (omdat het zo goed is voor het milieu)ook nog eens een volledige vrijstelling krijgen van de taxes geheven door de staat Ohio.
Ritageld
0
Als ik dit stukje lees, dan rijst bij mij de vraag of de auteur het verschil weet tussen katalyse, katalysator en reclaiming.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links