Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

SAP gaat weer verder met één topbestuurder

Gepubliceerd op 21 april 2020 09:24 | Views: 1.553

SAP 08 mrt

104,66 +2,88 (+2,83%)

BERLIJN (AFN) - Het Duitse softwareconcern SAP gaat weer verder met één topbestuurder. De functie werd de afgelopen zes maanden gedeeld tussen Christian Klein en Jennifer Morgan, maar laatstgenoemde verlaat de onderneming eind april.

De 48-jarige Morgan werkte sinds 2004 bij SAP en kwam in 2017 als eerste Amerikaanse vrouw in het bestuur van de onderneming. Maar haar aanstelling is door de druk van de coronaviruspandemie verkort. De 39-jarige Duitser Klein begon in 1999 bij SAP terwijl hij nog student was. Hij werkte zich omhoog en was sinds 2016 operationeel directeur, toen hij afgelopen herfst samen met Morgan aan het roer kwam te staan.

SAP kwam dinsdag ook met definitieve cijfers over het eerste kwartaal naar buiten. In die periode werd een resultaat in de boeken gezet van 811 miljoen euro. Een jaar eerder resteerde nog een flink verlies door herstructureringskosten. De omzet bedroeg 6,5 miljard euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SAP 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare