Login
 

Manpower voert winst op

Gepubliceerd op 21 apr 2017 om 15:12 | Views: 1.084 | Onderwerpen: detachering

ManpowerGroup 17:49

89,53 -2,21 (-2,41%)

RANDSTAD NV 17:35

50,68 -2,56 (-4,81%)

MILWAUKEE (AFN) - Uitzendorganisatie Manpower heeft het eerste kwartaal van dit jaar afgesloten met een winst van 74,4 miljoen dollar, waar een jaar eerder 71,1 miljoen dollar resteerde. Toch had de winst nog hoger kunnen uitvallen als het Amerikaanse bedrijf geen last zou hebben gehad van wisselkoerseffecten en herstructureringskosten.

Volgens Manpower snoepten eenmalige posten een behoorlijk deel van de winst af. Ook wisselkoerseffecten deden de winst geen goed. Dit werd wel weer deels gecompenseerd door lagere belastingenheffingen. Naast de winst viel ook de omzet van het concern hoger uit. Deze steeg in de periode met 4 procent naar 4,8 miljard dollar.

Manpower zelf sprak van bemoedigende resultaten, waarbij de branchegenoot van Randstad zich baseerde op vorderingen die het een jaar eerder al maakte. De verbeteringen in Europa tonen volgens het bedrijf aan dat het herstel op de Europese arbeidsmarkt ,,langzaam maar gestaag" doorzet.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
RANDSTAD NV 50% zegt kopen 4 stemmen
ManpowerGroup 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

detachering

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ManpowerGroup

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

RANDSTAD NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links