Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Boskalis haalt transportcontracten binnen

Gepubliceerd op 20 nov 2019 om 08:19 | Views: 3.033

Boskalis 17 jan

22,77 -0,17 (-0,74%)

HAL Trust 17 jan

145,60 +0,20 (+0,14%)

PAPENDRECHT (AFN) - Maritiem dienstverlener en baggeraar Boskalis heeft meerdere contracten voor zwaar zeetransport in de wacht gesleept. De contracten zijn toegekend door verschillende opdrachtgevers en hebben een gezamenlijke waarde van circa 120 miljoen dollar. Het merendeel van de projecten zal naar verwachting in 2021 en 2022 worden uitgevoerd.

Het gaat om het vervoer van een olieproductie- en opslagschip (FPSO) van China naar Brazilië en het transport van verschillende grote lng-modules van een productiewerf in China naar Rusland. Daarnaast heeft Boskalis het contract verworven voor het transport van een FPSO van de productiewerf in China naar de Noordzee in 2021 en het vervoer van twee zogenoemde Floating Production Systems van Singapore naar de Golf van Mexico.

Ondertekening van deze contracten vond plaats in het derde en vierde kwartaal van dit jaar. Circa de helft van de totale contractwaarde is in het vierde kwartaal aangenomen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 100% zegt kopen 9 stemmen
HAL Trust 100% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links