Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Stap in goede richting voor Kiadis'

AMSTERDAM (AFN) - De speciale beoordeling die Kiadis Pharma heeft gekregen voor zijn belangrijkste middel van de Amerikaanse toezichthouder FDA is goed nieuws voor het bedrijf. Het zorgt ervoor dat makkelijker met de FDA kan worden overlegd wat goedkeuring van het middel kan versnellen. Dat concluderen analisten van KBC Securities.

De FDA verstrekte het leukemiemedicijn het Regenerative Medicine Advanced Therapy (RMAT)-stempel. Topman Arthur Lahr van Kiadis sprak van een belangrijke mijlpaal. ,,Het is een bevestiging van de FDA voor het significante potentieel van ATIR101'', zo zei hij.

KBC handhaafde zijn koopadvies voor het aandeel met een koersdoel van 17,50 euro. Het aandeel stond omstreeks 09.20 uur 6 procent hoger op 5,87 euro.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Pokerface 20 september 2017 12:28
    Dit is inderdaad goed nieuws voor Kiadis, maar dat koersdoel van KBC kan ik niet serieus nemen. In 2016 gaven ze al een koersdoel van 15 euro aan en dat is alleen maar verhoogd. Koersoelen geef je volgens mij af voor een termijn van 1 jaar. Dan zitten ze er al een paar jaar naast. Laten we eerst de 10 euro maar weer eens op zoeken, dan zijn we al gauw een jaar verder.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links