Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Forse koersstijging Beter Bed

Gepubliceerd op 20 aug 2019 om 13:08 | Views: 8.643

Beter Bed 20 sep

1,85 -0,02 (-0,86%)

AMSTERDAM (AFN) - Het aandeel Beter Bed ging dinsdag fors omhoog. Een duidelijke reden voor de stijging was er echter niet.

Analisten wezen erop dat met de lage koers en de dunne handel een relatief kleine transactie al voor grote koersrimpelingen kan zorgen.

De stijging zou kunnen komen omdat Beter Bed volgende week met halfjaarcijfers komt en beleggers daarop vooruit lopen, speculeren de marktvorsers. Ook zou het kunnen dat een handelaar een shortpositie moet dekken.

Het aandeel Beter Bed stond dinsdag rond 13.00 uur bijna 11 procent hoger op 1,92 euro. Dit jaar verloor het aandeel al bijna 47 procent aan waarde.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Beter Bed 69% zegt kopen 16 stemmen

Gerelateerd

Beter Bed Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Bob777
0
Een short positie dek je alleen als je weet dat er iets gebeuren kan waardoor de koers stijgt. Als je 100% zeker bent dat het toch gaat zakken is dat niet nodig.
BDP54
0
Die stijging is natuurlijk ook een beetje optisch bedrog. Een koersverandering van enkele dubbeltjes levert in procenten forse koersschommelingen op.
ToniPantaloni
0
Wat is daar "optisch" bedrog aan? Of ik nu 10k euro in BAM heb gestoken of 10k in BeterBed dan is de +10% toch echt gewoon 1k er bij plussen. Niks optisch bedrog aan.
handelsboer
0
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord