Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Lichte omzetdaling voor Kroger

Gepubliceerd op 20 juni 2019 14:44 | Views: 1.553

Ahold Delhaize 05 jun

23,52 +0,33 (+1,42%)

CINCINNATI (AFN) - De Amerikaanse supermarktketen Kroger heeft in het afgelopen kwartaal een iets lagere omzet behaald, als gevolg van de verkoop van een bedrijfsonderdeel. Aangepast voor die verkoop nam de omzet wel toe.

De omzet in het op 25 mei afgesloten eerste kwartaal van het gebroken boekjaar bedroeg bijna 37,3 miljard dollar, tegen 37,7 miljard dollar een jaar eerder. Op vergelijkbare basis steeg de omzet, exclusief brandstof, met 1,5 procent, met een toename van de online verkoop met 42 procent. De nettowinst bedroeg 772 miljoen dollar, tegen 2 miljard dollar vorig jaar. Dat komt mede door de flinke investeringen die het bedrijf doet.

Kroger handhaafde zijn prognoses voor de vergelijkbare omzetgroei en winst in het gehele boekjaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ahold Delhaize 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Ahold Delhaize Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare