Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Blackstone wil minder betalen voor NIBC'

Gepubliceerd op 20 mei 2020 14:50 | Views: 5.689 | Onderwerpen: NIBC

AMSTERDAM (AFN) - De Amerikaanse investeerder Blackstone wil opnieuw gaan onderhandelen over de geplande overnameprijs van de Haagse zakenbank NIBC. Volgens bronnen tegen persbureau Bloomberg mikt Blackstone daarbij op een lagere prijs.

Rond de overname waarbij NIBC werd gewaardeerd op bijna 1,4 miljard euro zijn de afgelopen tijd strubbelingen ontstaan vanwege de gevolgen van de coronacrisis op het bedrijf. Blackstone waarschuwde dinsdag dat er nog steeds "aanzienlijke onzekerheid" bestaat over het slagen van de deal. De investeerder wees op mogelijke bezwaren van toezichthouders.

De ingewijden stellen dat Blackstone nog steeds interesse heeft in NIBC en niet van plan is af te zien van een overname. Blackstone, NIBC en aandeelhouders Reggeborgh en JC Flowers gaven geen commentaar tegenover Bloomberg.

Gerelateerd

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Lepre Chaun 20 mei 2020 17:46
    In hun eigen update van 18mei geeft Blackstone zelf aan de prijs van 9,85 .
    Ik denk eerder dat het de wens van de gedachten van anderen partijen is.

    ingewijden stellen dat Blackstone nog steeds interesse heeft in NIBC en niet van plan is af te zien van een overname. Blackstone, NIBC en aandeelhouders Reggeborgh en JC Flowers gaven geen commentaar tegenover Bloomberg.
12 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare