Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Olieprijzen omhoog na geluiden OPEC

Gepubliceerd op 20 mei 2019 08:28 | Views: 4.538 | Onderwerpen: OPEC

Royal Dutch Shell A 28 sep

11,22 +0,10 (+0,86%)

JEDDAH (AFN/BLOOMBERG) - De olieprijzen gingen maandagochtend omhoog. Afgelopen weekend zinspeelden meerdere OPEC-leden om de geldende productiebeperking in ieder geval in stand te houden bij de aankomende vergadering van het oliekartel in juni.

De olieminister van Saudi-Arabië zei dat de voorraden nog ''in overvloed'' zijn en verder moeten krimpen. Zijn collega van de Verenigde Arabische Emiraten zei eveneens dat de OPEC meer moet doen om vraag en aanbod van olie in balans te houden. De OPEC besloot afgelopen jaar tot een productiebeperking op zo de prijzen te stutten. Kenners gaan er in doorsnee van uit dat de productiebeperking tot het einde van dit jaar gehandhaafd blijft.

De prijs van een vat Brentolie kostte 1,2 procent meer op 73,06 dollar ten opzichte van het slot op vrijdag. De Amerikaanse olie is 1,1 procent duurder en kost 63,46 dollar per vat.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Royal Dutch Shell A 100% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

OPEC

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Royal Dutch Shell A

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare