Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

BAM aan de slag met logistiek centrum op vliegbasis Leeuwarden

Gepubliceerd op 20 april 2020 17:35 | Views: 2.277

BAM 03 jul

1,41 +0,00 (+0,07%)

LEEUWARDEN (AFN) - Bouwconcern BAM mag aan de slag met het ontwerpen en bouwen van het Integraal Logistiek Centrum op vliegbasis Leeuwarden. Daarover hebben het Rijksvastgoedbedrijf en BAM Bouw en Techniek digitaal een contract getekend.

Vliegbasis Leeuwarden is een van de twee F-16 MOB’s van de Koninklijke Luchtmacht en tevens thuisbasis van de F-35 Lightning II-gevechtsvliegtuigen. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met gebouwarchitect cepezed, landschapsarchitect Hosper en abtWassenaar die verantwoordelijk is voor de constructieve onderbouwing, bouwfysica en brandveiligheid. Er zijn geen financiële details naar buiten gebracht.

BAM is al gestart met de voorbereidingen voor de ontwerpfase. Als het technisch ontwerp in het eerste kwartaal van 2021 gereed is, start de bouw in het voorjaar van 2021. De beoogde oplevering staat gepland in juni 2022.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 85% zegt kopen 13 stemmen

Gerelateerd

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare