Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wereldhave blijft bij verwachtingen

Gepubliceerd op 20 april 2018 07:55 | Views: 4.277

Wereldhave 09:23

9,83 +0,34 (+3,58%)

AMSTERDAM (AFN) - Vastgoedbedrijf Wereldhave houdt vast aan zijn verwachtingen voor het hele jaar. De onderneming rekent daarbij op een direct resultaat in een bandbreedte van 3,30 tot 3,40 euro per aandeel. Dat blijkt uit een tussentijds handelsbericht.

Volgens Wereldhave gingen in de afgelopen periode de bruto huurinkomsten met 3 procent omlaag tot 55,4 miljoen euro, mede door desinvesteringen in Nederland en lagere inkomsten in Frankrijk. De bezettingsgraad in de winkelcentra van Wereldhave was stabiel op 95,5 procent.

In februari kondigde Wereldhave nog aan zijn dividendbeleid aan te passen waardoor de winstuitkering gaat dalen. Die stap is volgens het bedrijf noodzakelijk vanwege de steeds hogere investeringen die nodig zijn om winkelcentra te moderniseren. Het dividend zal dit jaar uitkomen op 2,52 euro per aandeel, tegen 3,08 euro in 2017.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wereldhave 85% zegt kopen 20 stemmen

Gerelateerd

Wereldhave

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
 1. Jan Peter Balkenellende 20 april 2018 08:22
  quote:

  ovanspaend schreef op 20 april 2018 08:08:


  Op de huidige koers ruim 7,7% dividendrendement + eventuele overname fantasie die in het aandeel kan gaan komen (zie recente grote overnames). Mooi instapmoment mijn inziens.

  Management maakt ook betere indruk. Boekwaarde nog altijd boven de EUR 50,-.


  Ziet nu toch eindelijk verbetering in de winkelcentra komen, doordat Wereldhave zich meer is gaan richten op het verbeteren van eigen winkelcentra.
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare