Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Van Rijn treedt tijdelijk terug uit raad van toezicht AFM

AMSTERDAM (AFN) - Nieuwbakken minister van Martin van Rijn legt tijdelijk zijn taken neer als voorzitter van de raad van toezicht van de Autoriteit Financiele markten (AFM). Dat maakte de marktwaakhond bekend.

Van Rijn wordt maandag beëdigd tot minister voor Medische Zorg als opvolger van de vertrokken minister Bruno Bruins. Hij zal deze functie voor de duur van drie maanden op zich nemen. Van Rijn was in het vorige kabinet staatssecretaris op het ministerie van Volksgezondheid.

Willemijn van Dolen, vicevoorzitter van de raad van toezicht van de AFM, zal het voorzitterschap tijdelijk op zich nemen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 maart 2020 20:53
    U hebt geen vergunning nodig als een vrijstelling van toepassing is. Dit geldt als u voldoet aan een of meer van onderstaande punten:

    beleggingsobjecten die u aan minder dan 100 consumenten aanbiedtbeleggingsobjecten die onderdeel zijn van een serie; die serie moet uit minder dan 20 beleggingsobjecten bestaan; een serie heeft beleggingsobjecten met dezelfde kenmerkenbeleggingsobjecten waarvan de waarde niet kan worden bepaaldbeleggingsobjecten die u aanbiedt voor ten minste €100.000 per stuk.

    Meer hierover kunt u lezen in de Wft.

    Die arme oma's die in teakbossen, vastgoed en landbouwgrond beleggen zijn nog steeds de klos. Anders zou de AFM het ook te druk krijgen niet?
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links