Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Galapagos geeft nieuwe aandelen uit

Gepubliceerd op 20 mrt 2019 om 22:15 | Views: 10.541 | Onderwerpen: biotechnologie

Galapagos 11:53

111,90 -0,20 (-0,18%)

MECHELEN (AFN) - Galapagos heeft door de uitoefening van warrants 149.370 nieuwe aandelen uitgegeven, met een totale kapitaalverhoging van bijna 3,5 miljoen euro tot gevolg.

Topman Onno van de Stolpe heeft 15.000 warrants uitgeoefend, drie andere leden van het directiecomité in totaal 50.000. Naast Van de Stolpe, hebben ook twee andere leden van de raad van bestuur in het totaal 11.280 warrants uitgeoefend.

Het maatschappelijk kapitaal van het biotechbedrijf bedraagt na de uitgifte dik 295,4 miljoen euro. Het aantal stemrecht verlenende effecten bedraagt ruim 54,6 miljoen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Galapagos 74% zegt kopen 23 stemmen

Gerelateerd

biotechnologie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Galapagos

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Makita
0
4finance
0

GALAPAGOS.... het uitgeven van nieuwe aandelen gaat maar door.... Met alle onderzoeken heeft Galapagos chronisch geld nodig. Er is veel data in onderzoek. Galapagos staat behoorlijk hoog genoteerd. Dit zijn Bio fondsen die een lelijke klap naar beneden kunnen maken als een grote partij verkoopt of als de data van een onderzoek tegen valt.. Net zoals als alle Bio fonds is Galapagos "High Risk" voor (zeker) de (particuliere) belegger. Er wordt nog geen € cent verdiend. Het kost voorlopig alleen maar enorm veel geld en de Cash burn in 2019-2020 zal fors stijgen. Kortom valt u maar over mijn heen, maar dit is wel de waarheid :-)
Föhn
0
quote:

4finance schreef op 27 mrt 2019 om 11:49:GALAPAGOS.... het uitgeven van nieuwe aandelen gaat maar door.... Met alle onderzoeken heeft Galapagos chronisch geld nodig. Er is veel data in onderzoek. Galapagos staat behoorlijk hoog genoteerd. Dit zijn Bio fondsen die een lelijke klap naar beneden kunnen maken als een grote partij verkoopt of als de data van een onderzoek tegen valt.. Net zoals als alle Bio fonds is Galapagos "High Risk" voor (zeker) de (particuliere) belegger. Er wordt nog geen € cent verdiend. Het kost voorlopig alleen maar enorm veel geld en de Cash burn in 2019-2020 zal fors stijgen. Kortom valt u maar over mijn heen, maar dit is wel de waarheid :-)Damned..serieus en ook nog de waarheid claimen??? Wat is dit nu voor post. deze uitgifte had niks te maken met extra kapitaal aantrekken maar met de uitoefening van warrants. Natuurlijk hebben biotechs een cash burn. Gelukkig maar anders wordt er niks ontwikkeld. Kun je ook iets uitleggen over de milestone betalingen die er gedaan worden? En over de cash positie van dit bedrijf als benchmark met andere biotechs? Nope.. dat dacht ik al.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord