Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Unilever roept beleggers op bij te kopen'

Gepubliceerd op 20 mrt 2017 om 07:39 | Views: 8.599

AMSTERDAM (AFN) - Unilever vraagt trouwe aandeelhouders hun belangen in de maker van Calvé-pindakaas en Axe-deodorant te vergroten. Dat meldde het Financieele Dagblad maandag.

Na de overnamepoging van Kraft Heinz is het bedrijf er volgens de krant veel aan gelegen de koers van het aandeel hoog te houden. De top van Unilever reist momenteel stad en land af om beleggers ervan te overtuigen dat er geen radicale stappen nodig zijn om nieuwe belagers van het lijf te houden.

Vast onderdeel van deze gesprekken is een oproep om aandelen bij te kopen, vertellen verschillende beleggers tegen de krant. Zij noemen het verzoek opmerkelijk en betwijfelen of langetermijnbeleggers nu werkelijk zullen bijkopen.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Da Freeze
0
Lange termijnbeleggers kiezen Unilever om hun constante dividend uitkering, niet omdat het aandeel over 10 jaar het dubbele waard is (alhoewel dat wel fijn zou zijn)
FORT1944
0
Bij Unilever heeft men de keuze van dividend , neemt men aandelen dan groeit het aantal vanzelf mee . De vraag is eerder hoe wilt UNILEVER zijn aandeelhouders verwennen omdat ze grotere posities nemen ?


Brogembank
0
Opmerkelijk, een bedrijf dat vraagt om een hogere beurskoers...
Als ze zelf al vinden dat de koers hoog is, kun ke je afvragen of deze nu niet TE hoog is...
Boerenverstand
0
Aandelen bijkopen en dan vervolgens zien dat dmv marktwerking die kopers uit de markt zijn en de koers weer inzakt ?
Nee dank je, wacht het wel even af wat er gebeurd.
taurus86
0
Polman. Ga, vissen! Je hebt misschien teveel de aandacht op jezelf gevestigd en nu komen de 'echte ondernemers' (vlgs: Rutte) om je speeltje af te pakken. Ja, nu is het te laat.
Ger1948
0
Oproep om aandelen bij te kopen, Is er dan een emissie???? Nee? Dan zul je toch anderen moeten bewegen om juist te verkopen?? Veel heeft de oproep tot op dit moment niet uitgehaald....
J$€
0
FORT1944: Het is 'wil' en niet 'wilt'
Boerenverstand: Het is 'gebeurt' en niet 'gebeurd'
Ineluki
0
Hemdi
0
Ik vind het maar een wanhoop strategie die Unilever nu hanteert om bij de aandeelhouders te gaan vragen of ze wel niet willen bijkopen om het aandeel duurder te maken, zodat een overnamen niet zou lukken..

Enige optie om aandeelhouders te overtuigen, is dat ze flink aan de kosten moeten gaan werken en na nadrukkelijk overnamen's moeten gaan doen wat goed is voor de waardering Unilever.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord