Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Unibail-Rodamco plaatst obligatieleningen

Gepubliceerd op 20 feb 2019 om 23:13 | Views: 4.055

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 17:35

133,85 -2,95 (-2,16%)

AMSTERDAM (AFN) - Vastgoedfonds Unibail-Rodamco-Westfield (URW) heeft twee obligatieleningen geplaatst. De opbrengst gebruikt URW voor algemene bedrijfsdoeleinden. Verder verlengt het bedrijf met de obligatieleningen de gemiddelde looptijd van zijn schulden.

In totaal gaf URW voor 1,5 miljard euro aan obligaties uit. Dat was meer dan oorspronkelijk gepland vanwege de grote vraag uit de markt. De helft van het bedrag bedroeg een obligatielening van 8 jaar met een couponrente van 1 procent, de andere helft betrof een lening met een looptijd van 15 jaar en een couponrente van 1,75 procent.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 67% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
up en down
0
Dit bedrijf had een aandeel waarde van 260 euro in 2015 en in 2018 van 200 euro Daarna is het het aandeel verder gedaald naar de nu 144 euro dus bijna 50% in waarde gedaald en dat toen de koers het hoogste was toen er nog een flinke down was in de hoogste koersnotering wat betrof onroerend goed aangelegenheden het enige wat bleef was de dividend uitkering die riant was en nog is hieraan zie je dat het dividend nog telt bij veel serieuze beleggers die de koers niet belangrijk vinden maar wel het dividend Maar er waren weinig kopers omdat het aandeel flink duurder was en dat er geen shorters gebruik van maakten maar daar komt nu verandering in omdat e overal kantoorruimten en panden leeg staan vanwege de torenhoge huur die geteld wordt Want vooral in de steden staan veel bedrijfsruimten/panden leeg!!
Gaston Lagaffe
0
Lening met looptijd 15 jaar waarbij voor de gehele periode 1,75 % moet worden betaald is gunstig voor het risicoprofiel van URL. Blijf die looptijd maar tegen de huidige lage rentepercentages verlengen. Tzt zal de rente gaan stijgen maar de invloed zal beperkt blijven.
Entropi3
0
Waarom is een bericht van gisteravond 23:13 na mer dan 12 uur nog steeds het meest recente bericht? is de nieuwsredactie een dagje vrij?

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord