Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Consortium met Arcadis krijgt klus in Chicago

Gepubliceerd op 20 februari 2019 16:30 | Views: 2.611

Arcadis 29 mei

15,40 -0,29 (-1,85%)

CHICAGO (AFN) - Arcadis heeft samen met samenwerkingspartners Jacobs en Ardmore-Roderick een klus gekregen van de Chicago Transit Authority (CTA). Volgens een woordvoerder van het Nederlandse advies- en ingenieursbureau is er met de opdracht voor het consortium in totaal 100 miljoen dollar gemoeid. Hoeveel daarvan voor rekening van Arcadis komt, kon hij niet zeggen.

Het gaat om meerjarige consultancydiensten in de eerste fase van een groot moderniseringsprogramma bij het vervoersbedrijf. De totale bouwsom bedraagt naar schatting 2,1 miljard dollar. Dit deel van het project heeft onder meer betrekking op de herbouw van diverse stations en het vervangen van sporen. Naar verwachting wordt in de tweede helft van dit jaar met de bouwwerkzaamheden begonnen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Arcadis 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Arcadis

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare