Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Nieuwe doelstellingen Arcadis ambitieus'

Gepubliceerd op 19 november 2020 09:52 | Views: 1.980

Arcadis 03 mrt

29,08 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De nieuwe doelstellingen van advies- en ingenieursbureau Arcadis voor de middellange termijn zijn ambitieus. Dat meldde KBC Securities dat het koersdoel voor Arcadis verhoogt van 22 euro naar 26,50 euro, met een buy-advies.

Voor 2023 wordt nu gemikt op een operationele ebita-winstmarge van meer dan 10 procent. Verder wil Arcadis onder meer een jaarlijkse groei van de autonome netto-omzet van rond de 5 procent.

KBC zegt dat Arcadis een zeer solide derde kwartaal heeft gedraaid en goed is gepositioneerd om te profiteren van de energietransitie. De Belgische bank waardeert het bedrijf voor de stappen die zijn gemaakt in de afgelopen jaren.

Autonome omzetgroei

ING vindt vooral de doelstelling voor de autonome omzetgroei ambitieus. Volgens de bank wist Arcadis voor het laatst een dergelijke autonome omzetgroei te realiseren tussen 2006 en 2008, voor de financiële crisis. ING zegt dat met de nieuwe doelstellingen wordt bevestigd dat het aandeel Arcadis een terechte plek heeft op de Benelux-favorietenlijst. Het advies is buy met een koersdoel van 27,50 euro.

Het aandeel Arcadis noteerde donderdag omstreeks 09.40 uur een plus van 2 procent op 24,06 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Arcadis 60% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare