Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Galapagos geeft nieuwe aandelen uit

Gepubliceerd op 19 september 2019 22:20 | Views: 7.438 | Onderwerpen: biotechnologie

Galapagos 03 apr

174,50 0,00 (0,00%)

MECHELEN (AFN) - Galapagos heeft door de uitoefening van warrants 301.745 nieuwe aandelen uitgegeven, met een totale kapitaalverhoging van bijna 6,7 miljoen euro (inclusief uitgiftepremie) tot gevolg. Dat werd donderdag bekendgemaakt.

Topman Onno van de Stolpe heeft 15.000 warrants uitgeoefend. Drie andere leden van het directiecomité hebben in het totaal 107.500 warrants uitgeoefend en een ander lid van de raad van bestuur heeft 20.400 warrants uitgeoefend.

De biotechnoloog maakte ook bekend dat het op 16 september een "kennisgeving van belangrijke deelneming" heeft ontvangen van Sands Capital Management. Die partij heeft ruim 2,8 miljoen stemrechten in Galapagos, in de vorm van zogeheten American Depository Receipts. Dit vertegenwoordigt bijna 4,6 procent van de momenteel uitstaande Galapagos-aandelen. De deelneming van Sands is passief onder de kennisgevingsdrempel van 5 procent van Galapagos' stemrechten gedaald, door de kapitaalverhoging van de onderneming.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Galapagos 54% zegt kopen 26 stemmen

Gerelateerd

biotechnologie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Galapagos

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare