Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KBC: Wessanen toont onderliggende potentie

Gepubliceerd op 19 juli 2019 09:48 | Views: 2.814

KBC Groep 16:38

59,86 -2,58 (-4,13%)

AMSTERDAM (AFN) - Wessanen heeft afgelopen periode zijn "onderliggende potentieel en waarde" laten zien. Dat zeggen analisten van KBC Securities naar aanleiding van de cijfers van het natuurvoedingsbedrijf. Zij raden beleggers al enige tijd aan om niet akkoord te gaan met het overnamebod op Wessanen van een consortium onder leiding van de Franse investeerder PAI Partners.

Het bod van 11,36 euro per aandeel is in de ogen van KBC te laag. Volgens de kenners bij de zakenbank is een aandeel Wessanen eigenlijk zo'n 13 euro waard. Aandeelhouders zouden daarom de keuze hebben om "zich over te geven en hun risico's te beperken of de fundamentele waarde van KBC te erkennen". In dat laatste geval zouden ze hun stukken dus niet moeten aanbieden.

Het advies bij KBC staat op buy, maar die mening wordt niet gedeeld door analisten van ING. Zij bestempelen de resultaten van Wessanen als negatief. ING raadt beleggers daarom aan om hun stukken te verkopen.

Het aandeel Wessanen noteerde vrijdag in de vroege handel vlak op 11,33 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KBC Groep 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

KBC Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Bob777
0
Pas het koersdoel in het tabelletje even aan dit schept verwarring hierboven lees ik dat KBC 2,50 hanteert en in de tabel staat 1,79 of wordt er 2,79 bedoeld?
ki
0
je zou je kunnen afvragen wat ING daar voor belang bij heeft als je een helikopterview hebt...
MartijnN1932
0
Er staat een foutje in het stuk:
Aandeelhouders zouden daarom de keuze hebben om "zich over te geven en hun risico's te beperken of de fundamentele waarde van KBC te erkennen"

Ik vermoed dat, dit het volgende moet zijn
Aandeelhouders zouden daarom de keuze hebben om "zich over te geven en hun risico's te beperken of de fundamentele waarde van Wessanen te erkennen"
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord