Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Omvangrijke opdracht Heijmans in Rotterdam'

Gepubliceerd op 19 juni 2020 09:46 | Views: 2.872

Heijmans 15 jan

11,06 -0,34 (-2,98%)

AMSTERDAM (AFN) - Heijmans heeft een redelijk omvangrijke opdracht binnengehaald in Rotterdam. Dat schrijft KBC Securities in een reactie. Het bouwbedrijf gaat 226 woningen bouwen en het project heeft een waarde van zo'n 70 miljoen euro.

Heijmans is door de gemeente Rotterdam geselecteerd voor het project Leeuwenkuil op Zuid, wat onderdeel is van plan Parkstad. Eind 2021 of begin 2022 start de bouw.

KBC handhaafde zijn koopadvies op Heijmans met een koersdoel van 9,5 euro. Het aandeel noteerde vrijdag in de vroege handel 3,3 procent hoger op 6,87 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Heijmans 70% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. ShelLuser 19 juni 2020 10:13
  Bijzonder betrouwbaar bedrijf, ik heb al jaren aandelen Heijmans aangehouden * en zelfs bij grote verliezen op de beurs is dit vaak een aandeel wat goed overeind blijft. Zo ook in de afgelopen Corona crash. Heijmans is een van mijn "all-time" favorieten, simpele redenatie: er moet nagenoeg altijd ergens wel iets gebouwd worden.

  Ze zijn trouwens ook druk bezig met een stevige klus in Ede: alle op & af -ritten van de snelweg worden daar dit weekend aangepast.

  (* Rond 2012 heb ik enige jaren belegd, o.a. in Heijmans, uiteindelijk mijn hele portfolio verkocht en begin dit jaar de draad weer opgepakt. Uiteraard ook weer sterk in Heijmans).
 2. forum rang 4 lanciared 19 juni 2020 15:25
  @Shelluster , ... inderdaad mee akkoord. Bijzonder betrouwbaar bedrijf.
  Ik hou al sinds najaar 2010 aandelen Heymans bij me. Toen ingestapt, omdadit bedrijf duidelijk achtergebleven was bij het gros van de bedrijven die naar boven herstelden, na de crash van 2008.
  ..... Vond ze niet te duur gewaardeerd, en flink ingeslagen aan .... 14,25 euro (of iets daar rondom )
  Ben in in al die jaren niet bijster tevreden mee geweest, maar vond de koers veel te laag gewaardeerd om ze te verkopen.
  Neen, niet aan deze koers ga ik er afstand van doen.
  Ik vind Heymans nog steeds een bijzonder en kansrijk aandeel. Zie de verwachtingen ook rooskleurig tegemoet.
  LR
 3. ShelLuser 19 juni 2020 16:37
  quote:

  Toddemij schreef op 19 juni 2020 12:55:


  Denk dat jij toch onder een steen heb geleefd. Je hebt de aandelen pas 6 mnd. Je had ze jaren daarvoor opgeruimd zeg je. Bekijk de 5 jrs koers grafiek dan is even.

  Weinig stenen, integendeel, want leg jij die grafiek eens tegenover die van BAM? Dan zal je zien dat die verschuivingen zich niet enkel voordeden bij Heijmans, maar bij de bouwsector als geheel.

  Waarbij het mijns inziens ook nog eens veilig is om te stellen dat Heijmans daar - binnen context - sterker uit is gekomen. Waar BAM van 3,7 naar 1,6 ging (afgerond) daar zie je bij Heijmans 11,3 naar 6,2. Ofwel 43% (BAM) tegenover 54% (Heijmans).
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare