Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Oud DAF-baas aan het stuur van moeder Paccar

Gepubliceerd op 19 april 2019 17:53 | Views: 4.631

SEATTLE (AFN) - Voormalig DAF Trucks-baas Preston Feight krijgt de leiding in handen van het Amerikaanse moederbedrijf Paccar. De onderneming maakte bekend dat hij komende zomer topman Ron Armstrong zal opvolgen bij de truckmaker.

Feight kreeg in het voorjaar van 2016 de leiding over DAF. Hij bekleedde die functie tot september vorig jaar en ging daarna in een topfunctie aan de slag op het hoofdkantoor van Paccar in Seattle. Hij zal de rol van topman per 1 juli gaan vervullen.

Paccar sloot vorig jaar af met een recordwinst en -omzet. De truckfabrikant profiteerde van economische rugwind in de Verenigde Staten en Europa. Doordat de transportsector groeide, steeg bij vervoerders ook de vraag naar nieuw materieel. DAF deed in Europa goede zaken voor Paccar. De van oorsprong Nederlandse truckbouwer breidde zijn marktaandeel bij vrachtwagens boven de 16 ton uit tot 16,6 procent. Ook dat was een record.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 jan de vakman 20 april 2019 12:00
  In het grijze verleden hebben we nog een poosje rond gereden in zo'n beroemde daffodil met de legendarische variomatic,helaas heeft deze supervondst geen stand gehouden tegen het moderne geweld.
  Het was van de week een droevige week voor bouwvakkers,een schitterend stuk vakwerk viel ten prooi aan de alles verwoestende vlammenzee,er is 1 lichtpuntje;het mega mooie 5 klaviers orgel van de beroemde orgelbouwer Cavaille Coll is bewaard gebleven,het heeft alleen een mega revisie beurt nodig.
  Het beursje had opnieuw lentekriebbels,net als de temperatuur,liep alles op,de aex +1,4%,zelf mocht ik het 3 dubbele noteren.
  Mijn beide topvlammen schreven weer meer dan 5%+.
  Het Boeiende Extreme Spektaculaire Idolia ging weer als een tgv en de aangeprezen rvs specialist,scheurde hem op het andere spoor nog voorbij!
  Al met al is 2019 voor mij 1 van de beste jaren ooit!
  Gisteren was er geen beurs,door de goede vrijdag,daardoor waren we des te meer in staat om aandelen in te kopen,die de waarde van de beste aandelen,op de beurs doen verbleken,de oude herder ds J de Groot,uit de Passionstad Dordrecht,sprak zo heerlijk over de alles wegschenkende liefde van de Hemelse Vader en de alles wegschenkende liefde van de Zoon des Mensen,het was zo wonderschoon,dat ik met tranen van ontroering heb zitten luisteren en zingen!!
  Vandaag vele klusjes opknappen,morgen genieten van de boodschap,dat de Hemelse Vader een dikke handtekening onder het werk van Zijn Zoon zet.
  Maandag hier in europa geen beurs omdat we niet genoeg krijgen van het heerlijke Paasevangelie!
  Dinsdag hoop ik dat mijn scheurijzers opnieuw in hun bolides stappen,om en dat is mooi,zij hebben beiden,nog een grote rit te gaan,voor ze all thime high koersen draaien,ik ben van plan om ze een beetje te pluggen,door straks het schitterende dividend van besi,gedeeltelijk in te zetten om aperammetjes bij te kopen,dat kan prachtig,want mijn rvs schatje gaat een week later ex en zo maak ik er turbo dividend van!
  Bij Dalm noteert rvs 0,75€,als apie in die richting op gaat schuiven,kan mijn pret helemaal niet meer op!!Sjaloom!!!
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare