Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzet Procter & Gamble gaat omhoog

Gepubliceerd op 19 apr 2018 om 13:47 | Views: 1.629

Procter & Gamble Company (The) 22 mei

106,72 +0,35 (+0,33%)

Unilever Cert. 22 mei

54,44 0,00 (0,00%)

CINCINNATI (AFN) - De Amerikaanse producent van was- en verzorgingsproducten Procter & Gamble (P&G) heeft in het afgelopen kwartaal een hogere omzet behaald, met name dankzij positieve wisselkoerseffecten. De winst bleef vrijwel onveranderd.

Het bedrijf met bekende merken als Pampers, Gillette, Braun en Ariel boekte in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar een omzet van 16,3 miljard dollar, een stijging van 4 procent ten opzichte van een jaar eerder. Als wisselkoersen, overnames en desinvesteringen buiten beschouwing worden gelaten ging de omzet met 1 procent omhoog, geholpen door gestegen verkopen van schoonheidsproducten en huishoudelijke producten. De nettowinst was stabiel op 2,5 miljard dollar.

De concurrent van Unilever schroefde zijn winstverwachting voor het hele jaar licht op, maar handhaafde zijn prognose voor de onderliggende omzetgroei. Eerder op de dag werd nog bekend dat P&G de consumentenproductendivisie van het Duitse Merck koopt voor 3,4 miljard euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Unilever Cert. 60% zegt kopen 5 stemmen
Procter & Gamble Company (The) 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Procter & Gamble Company (The)

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Unilever Certificate

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links