Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

NN voor rechtsbijstand in zee met DAS

Gepubliceerd op 19 maart 2019 16:14 | Views: 1.572

NN Group 04 jun

30,44 -0,36 (-1,17%)

DEN HAAG (AFN) - Circa 200.000 rechtsbijstandsklanten van Nationale-Nederlanden (NN) en ING worden met ingang van juli bijgestaan door DAS. Daar hebben NN en DAS een samenwerkingsovereenkomst getekend voor een periode van drie jaar. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Het gaat om zaken die nu nog worden geregeld door SRK. NN en ook Aegon hadden eerder al laten weten te scheiden van die rechtsbijstandsverlener waarmee ze in conflict waren. De rechtsbijstand voor het label OHRA en voor de verzekerden van het voormalige Delta Lloyd (inmiddels Nationale-Nederlanden) werd al uitgevoerd door DAS. Overigens besloot Aegon onlangs voor zijn rechtsbijstandsportefeuille in zee te gaan met rechtsbijstandsverzekeraar ARAG.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NN Group

Gerelateerd

NN Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare