Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'WDP kandidaat voor de Bel-20'

Gepubliceerd op 19 feb 2019 om 09:20 | Views: 1.187

WDP 24 mei

141,00 +2,60 (+1,88%)

AMSTERDAM (AFN) - Logistiek vastgoedbedrijf WDP is een kandidaat voor de Belgische Bel-20-index. Dat stellen analisten van KBC Securities in een rapport over de onderneming.

Het ijkmoment voor de indexsamenstelling was 15 februari, en op basis van KBC-gegevens maakt WDP op dat moment een goede kans om in de graadmeter opgenomen te worden. Dat hangt onder meer af van een aantal factoren, zoals het aantal vrij verhandelbare aandelen en het percentage van het personeel dat in België werkt.

WDP kondigde dinsdag zelf aan een zogeheten warehouse te bouwen voor autobandenproducent Pirelli in het Roemeense Slatina. Het investeringsbedrag is circa 40 miljoen euro. KBC is positief over de ambities van WDP in het land, waar inmiddels een flinke portefeuille is opgebouwd.

Het aandeel WDP, dat ook genoteerd is in Amsterdam, stond kort na de openingsbel 0,5 procent hoger op 133,80 euro. KBC hanteert een hold-advies op het fonds met een koersdoel van 115 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
WDP 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

WDP

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links