Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nieuw distributiecentrum onlinesuper Picnic eerder open

BERKEL EN RODENRIJS (ANP) - Onlinesuper Picnic zal zijn nieuwe distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs versneld in gebruik nemen. De opening stond eigenlijk voor het einde van dit jaar gepland, maar door de sterke groei van de onderneming wordt deze dit voorjaar geopend.

Mede door de coronacrisis is Picnic de laatste tijd sterk gegroeid. Mensen kiezen er, naast gemak, ook uit veiligheidsoverwegingen steeds vaker voor om boodschappen thuis te laten bezorgen. Het is niet voor het eerst dat Picnic naar eigen zeggen sneller dan voorzien zijn capaciteit uitbreidt. Vorig jaar ging het distributiecentrum in Apeldoorn ook al eerder open dan gepland.

Het distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs biedt straks werk aan ongeveer 500 medewerkers. Behalve in Berkel en Rodenrijs, Rotterdam en Apeldoorn zijn er distributiecentra gevestigd in Diemen, Eindhoven en Utrecht. Later dit jaar opent Picnic een geheel gerobotiseerd distributiecentrum in Utrecht. Bezorging via Picnic is in ruim honderd plaatsen mogelijk.

Lees over dit aandeel ook

  1. 16 apr Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5
  2. 14 feb Ahold Delhaize op overnamejacht in de VS

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ahold Delhaize

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Wilmetpensioen 19 januari 2021 11:34
    Jammer. Oneerlijke concurrentie voor supermarkten. Picnic betaalt haar personeel niet conform de CAO supermarkten, betaalt maar iets boven het minimumloon en geen onregelmatigheidstoeslag. Alleen flex contracten en niet vast. Ja jongens, zo kan ik ook wel concurreren met supermarkten. En dan nog steeds geen winst maken.
    Picnic huurt voor het werk massaal Oost Europeanen in. Na vijf jaar werken bij Picnic in Nederland krijgt de Oost Europeaan een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd. Daana stoppen deze krachten met dit werk en zijn de kosten van zorg en sociale zekerheid voor de belastingbetaler. Met deze race to the bottom worden we massaal armer met z’n allen. Met welke bevolkingsgroepen hebben we dit in Nederland eerder gedaan, de Turken en Marokkanen misschien?
  2. [verwijderd] 19 januari 2021 12:19
    Prins Bernhard jr. is in Berkel en Rodenrijs al huizen aan het opkopen voor de Polen. Mooi verdien model voor hem. Hij kijkt waar de blokkendozen worden gebouwd en koopt woningen in de omgeving op. En waarom? Omdat Nederlanders te lui zijn om te werken. Oost Europeanen die willen nog wel.
  3. [verwijderd] 19 januari 2021 13:08
    Ik denk dat de Ahold CEO(zijn broer is CEO Pic Nic) zich achter de oren zal krabben.
    Beide instellingen groeien fors, maar na de crisis zal de een fors inleveren en de ander gewoon doorgaan met groeien, de trend is gezet.

    Fabrikanten van de grotere merken(Coca Cola voorop) rijden nu gelijk door naar de PN DCs en laten de Ahold DCs links liggen, zo snel kan het gaan dus!

    Een verplaatsing van jobs kun je het noemen, of de twee bedrijven ooit samen gaan werken....
  4. [verwijderd] 19 januari 2021 13:11
    quote:

    Plug schreef op 19 januari 2021 12:19:

    Prins Bernhard jr. is in Berkel en Rodenrijs al huizen aan het opkopen voor de Polen. Mooi verdien model voor hem. Hij kijkt waar de blokkendozen worden gebouwd en koopt woningen in de omgeving op. En waarom? Omdat Nederlanders te lui zijn om te werken. Oost Europeanen die willen nog wel.
    Heb ook de indruk dat hij Amsterdam aan het afbouwen is, complete portefuelles gaan er nu over de toonbank, wellicht op de top van de Amsterdamse markt.

    Heeft Polen ook Royals? een koning? prinsen?
  5. [verwijderd] 19 januari 2021 13:22
    Het zou handiger zijn geweest van de Polen om ons Nederlanders in Polen uit te laten buiten tegen een hongerloon. Dat kan ook makkelijk daar, want er is geen minimumloon. En als je daar iets van zegt dan komt het nooit in de krant, die zijn allemaal onder controle van de staat. Er is daar een oud Brabants model. De werkgever houdt de mensen arm en de overheid houdt ze dom. Als Polen ook nog een prins zou hebben, dan zou die prins plaggenhutten kunnen verhuren voor veel geld aan Nederlanders.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Ahold Delhaize Koninklijke

27,860 12:10
+0,100 +0,36%
Premium

Ahold Delhaize op overnamejacht in de VS

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links