Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Muizen, toetsenborden en webcams niet aan te slepen bij Logitech

Gepubliceerd op 19 januari 2021 08:08 | Views: 2.083

LOGITECH N 26 feb

97,02 -1,52 (-1,54%)

LAUSANNE (ANP) - De Zwitserse maker van hardware Logitech profiteert volop van de de coronacrisis. Nu veel mensen vanwege het virus thuiswerken of thuis onderwijs volgen is er een grote vraag naar computermuizen, toetsenborden, luidsprekers en webcams van het bedrijf achter merken als Logitech, ASTRO Gaming, Ultimate Ears en Streamlabs.

De grote vraag naar de hardware zorgde voor een omzetgroei op jaarbasis van 85 procent tot bijna 1,7 miljard dollar, zo bleek uit de derdekwartaalcijfers van het concern waarvan het boekjaar loopt tot en met maart. Onder de streep bleef 383 miljoen dollar over waar dat een jaar eerder 118 miljoen dollar was.

Logitech verhoogde ook zijn verwachtingen voor het hele boekjaar. Daarbij gaat het nu uit van een omzetgroei tot 60 procent, waar het eerder op 40 procent meer verkopen rekende. Om de grote vraag bij te kunnen benen, investeert Logitech onder andere in capaciteit en mensen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
LOGITECH N 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare