Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Lavide geeft details onregelmatigheden Gastvrij

ALKMAAR (AFN) - Lavide heeft details gemeld over de onregelmatigheden die zijn geconstateerd bij kinderopvangbedrijf Gastvrij Nederland. Onlangs maakte Lavide bekend dat twee directeuren van Gastvrij Nederland per direct zijn geschorst en dat een procedure in gang is gezet om hen te ontslaan vanwege die onregelmatigheden.

Volgens Lavide was sprake van verstrekking van onjuiste informatie, het creëren van een onwerkbare situatie met personeel en bepaalde contractspartijen van Gastvrij Nederland, handelen in strijd met regels en het niet nakomen van afspraken met Lavide, onvoldoende controle op financiën, overtreden van gemeentelijke regelgeving over groepsomvang en toezicht, blokkeren van toegang tot financiële administratie en het veroorzaken van onnodige juridische advieskosten.

Lavide, tot voor kort een lege beurshuls, nam onlangs Gastvrij Nederland over. Lavide maakte recent bekend dat Annette Franken tijdelijk tot extra bestuurder is benoemd. Zij is de partner van topman Vincent Poorter van Lavide. Onder Franken wordt momenteel gewerkt aan verbetering van de operationele gang van zaken bij Gastvrij Nederland.

Lavide liet verder weten dat vanuit enkele vestigingen van Gastvrij Nederland melding is gemaakt van pogingen door een van beide geschorste directeuren om delen van de onderneming naar zich toe te trekken. Op dit moment wordt op korte termijn een bijeenkomst gepland met franchisenemers van werkmaatschappij Heemhuys om de samenwerking te verbeteren en te vernemen op welke wijze zij betrokken willen worden bij de bedrijfsvoering van Gastvrij Nederland in de toekomst.

Lees over dit aandeel ook

  1. 01 feb Lavide meldt interesse in samenwerking onder beursnotering
  2. 09 jan Update: Delisting groepje smallcaps gestaakt 7

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lavide Holding

0,270 10:27
-0,014 -4,93%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links