Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Licht lagere opening op Wall Street

Gepubliceerd op 18 okt 2019 om 15:46 | Views: 1.358

NY-DJ-Industrial Avg 20 nov

0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met kleine verliezen aan de handel begonnen. Beleggers op Wall Street verwerken tegenvallende cijfers over de Chinese economie en kwartaalresultaten van bedrijven, waaronder Coca-Cola en American Express. Daarnaast wordt gewacht op de verdere ontwikkelingen rond de brexit en handelsoorlog.

De Dow-Jonesindex stond kort na de openingsbel 0,2 procent lager op 26.985 punten. De breed samengestelde S&P 500 bleef vlak op 2998 punten en techbeurs Nasdaq verloor 0,1 procent tot 8150 punten.

De Chinese economie groeide in het derde kwartaal met 6 procent, de traagste groei in bijna dertig jaar. De tweede economie van de wereld ondervindt vooral hinder van de aanhoudende handelsspanningen met de Verenigde Staten.

Coca-Cola won in de eerste handelsminuten een kleine 2 procent. De frisdrankproducent blijft profiteren van zijn strategie om meer frisdranken met minder suiker te verkopen, zoals de suikervrije variant Coca-Cola Zero. De omzet over de afgelopen drie maanden steeg met 8 procent tot 9,5 miljard dollar. Coca-Cola is ook iets positiever geworden over de operationele winst dit jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
NY-DJ-Industrial Avg 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links