Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Opdracht Boskalis-deelneming Smit Lamnalco

Gepubliceerd op 18 september 2019 14:04 | Views: 3.017

Boskalis 14 feb

22,20 +0,11 (+0,50%)

HAL Trust 14 feb

142,40 -2,40 (-1,66%)

PAPENDRECHT (AFN) - Smit Lamnalco, een deelneming van baggerbedrijf en maritiem dienstverlener Boskalis met een belang van 50 procent, heeft een opdracht gekregen voor het verlenen van terminaldiensten voor een project in Mozambique. Het contract heeft een looptijd van tien jaar, met opties voor verlenging, en is goed voor circa 200 miljoen dollar.

Het betreft diensten voor een offshore project rond vloeibaar gemaakt aardgas (lng). Smit Lamnalco zal sleepdiensten en ondersteunende maritieme diensten verlenen aan lng-schepen. Daarvoor worden drie nieuwbouw-sleepschepen ingezet door het bedrijf, plus een schip voor ondersteunende diensten. De dienstverlening begint begin 2022.

De opdracht komt van Coral FLNG, een consortium van ENI, ExxonMobil, CNPC, Kogas, Galp Energia en ENH. De FLNG terminal bevindt zich circa 80 kilometer uit de kust van Palma Bay en opereert in een waterdiepte van 2000 meter.

Boskalis-branchegenoot Van Oord meldde eerder op de dag een opdracht te hebben ontvangen van het Deense Ørsted voor kabelwerkzaamheden bij offshore windprojecten in Taiwan, waarbij geen financiële details naar buiten werden gebracht.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 100% zegt kopen 5 stemmen
HAL Trust 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord