Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'NIBC richt zich op niches'

Gepubliceerd op 18 aug 2019 om 13:08 | Views: 3.327 | Onderwerpen: NIBC

AMSTERDAM (AFN) - NIBC wil zich meer toeleggen op enkele niches in Europa. Dat meldt De Telegraaf op basis van een woordvoerder van de kleine zakenbank, in een toelichting op de beslissing te stoppen met het volgen van vrijwel alle grote, Nederlandse hoofdfondsen.

Achttien bedrijven zoals KPN, een aantal offshore-fondsen en Sligro vallen van de lijst. In plaats daarvan wordt gekeken naar een beperkt aantal sectoren: vastgoed, biotech, de halfgeleider-industrie, fintech en software. Uiteindelijk wil NIBC Markets ongeveer tachtig aandelen blijven volgen en zal het team - dat uit acht analisten bestond - ook weer op volle sterkte gebracht worden.

Gerelateerd

NIBC

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Weert=No.1
0
Uitstekend idee. Geniaal, briljant innovatief en zeldzaan uitmuntend, goed denkwerk verricht a la Einstein, maar wanneer gaat dat pokke-aandeel nou eens omhoog. Niche is trouwens geen goed woord meer om aan te duiden dat je met iets zeer exclusiefs bezig bent.Eerder: we trekken ons terug in het hol om te overwinteren. Winterslaap zacht.
Toddemij
0
quote:

Weert=No.1 schreef op 18 aug 2019 om 16:01:


Uitmuntend idee. Geniaal,briljant innovatief en zeldzaan uitmuntend, maar wanneer gaat dat pokke-aandeel nou eens omhoog. Niche is trouwens geen goed woord meer om aan te duiden dat je met iets zeer exclusiefs bezig bent.Eerder: we trekken ons terug in het hol om te overwinteren. Winterslaap zacht.


Als er een beursvaccin tegen pokkeaandelen is gevonden, vandaar dat ze ook op biotech gaan richten
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord