Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Tegenvallende resultaten voor Sligro'

Gepubliceerd op 18 juli 2019 09:57 | Views: 4.072

Sligro 16:35

21,90 -0,60 (-2,67%)

AMSTERDAM (AFN) - De moeilijke marktomstandigheden die Sligro aanhaalt, hebben gezorgd voor tegenvallende resultaten. De verwachtingen voor het groothandelsbedrijf moeten dan ook omlaag, schrijven analisten van ING in een reactie op de halfjaarcijfers. Ze verwachten dan ook een koersdaling voor het aandeel Sligro.

Ook analisten van KBC Securities noemden de resultaten "zachter dan verwacht". Zij zien 2019 voor Sligro als een overgangsjaar. Vanaf volgend jaar moet de onderneming kunnen profiteren van kostenvoordelen door onder meer de integratie van de groothandelsactiviteiten die Sligro van Heineken kocht en investeringen in IT.

ING heeft een hold-advies voor Sligro met een koersdoel van 38 euro, terwijl KBC zijn advies op accumulate heeft staan en een koersdoel van 37,50 euro hanteert. Het aandeel Sligro stond donderdag rond 09.45 uur 5,1 procent lager op 31,00 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Sligro 83% zegt verkopen 6 stemmen

Gerelateerd

Sligro Food Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord