Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'DSM toont ambities met overname Erber'

Gepubliceerd op 18 juni 2020 09:59 | Views: 2.436

DSM 07 aug

128,50 +1,80 (+1,42%)

AMSTERDAM (AFN) - Chemiebedrijf DSM toont zijn ambities met de overname van het Oostenrijkse Erber Group. En dan met name op het gebied van voeding. Dat meldde KBC Securities in een reactie op de aankondiging van DSM om 1 miljard euro aan obligaties uit te geven om de deal te bekostigen.

Volgens KBC is Erber een "strategische fit" voor DSM, omdat het productportfolio wordt uitgebreid en bestaande onderdelen elkaar versterken. Juist de brede productportefeuille van DSM heeft de goedkeuring van KBC. Daarnaast prijst de bank de leiding van DSM en de behaalde rendementen. De huidige waardering van DSM wordt door KBC als redelijk beschouwd.

KBC houdt vast aan zijn hold-advies op KBC met een koersdoel van 120 euro. Het aandeel DSM stond donderdag na krap een uur handelen 0,4 procent hoger op 120,75 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DSM 57% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

DSM Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare