Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Chevron begint verkoopproces belang Australisch lng-project

Gepubliceerd op 18 juni 2020 08:59 | Views: 2.406

Chevron Corp 10 jul

85,23 +2,49 (+3,01%)

Royal Dutch Shell A 10 jul

14,13 +0,19 (+1,38%)

SAN RAMON (AFN/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse olie- en gasconcern Chevron begint een verkoopproces voor zijn belang in een groot project voor vloeibaar gemaakt aardgas (lng) in Australië. Het gaat om het North West Shelf-project.

Chevron heeft een belang van bijna 17 procent in dat project en is al benaderd door mogelijke kopers. Andere deelnemers in North West Shelf zijn BP, Shell, BHP, Woodside Petroleum en Japan Australia LNG. De totale waarde van het project wordt geraamd op 34 miljard dollar. North West Shelf ligt aan de kust van het noordwesten van Australië en is van de grootste en oudste lng-projecten van het land.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Royal Dutch Shell A 62% zegt kopen 16 stemmen
Chevron Corp 75% zegt verkopen 8 stemmen

Gerelateerd

Chevron Corp

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Royal Dutch Shell A

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare